Pagina's

zondag 22 juni 2014

Room Seven Winter Poppies

Brechtje Olsthoorn is in 1994 gestart met Room Seven. Eerst alleen beddengoed voor kinderen, maar twee jaar later kwam er ook Room Seven kinderkleding bij. Inmiddels is de Room Seven collectie behoorlijk uitgebreid en is Room Seven een lifestyle merk geworden. Naast de Room Seven collectie heeft Brechtje Olsthoorn een toonaangevende winkel in Bergen, waar de laatste trends en de mooiste producten gespot kunnen worden.



Het ontwerpen zat al in de genen, want de ouders van Brechtje Olsthoorn hebben het succesvol merk Oilily opgericht. Maar goed ook al heb je bekende ouders, dan nog moet je het zelf nog wel waar maken. Helemaal als je een nieuw merk in de markt brengt, die onderscheidend is, en die wel weer in de smaak valt. Room Seven wordt inmiddels wereldwijd verkocht.


Sinds 2011 is de Room Seven collectie uitgebreid met een servies. Het Room Seven servies heet Winterpoppies en is ontworpen door Brechtje Olsthoorn. Brechtjes is een echte serviezenfanaat. Met haar neus voor schoonheid en oog voor detail verzamelde ze als studente al een bijzondere collectie aan serviezen en daar is ze tot op de dag vandaag nooit mee gestopt. Rommelmakrten, antiekzaken en verre reizen naar het oosten van de wereld vormen haar grote inspiratiebron. Deze invloeden zijn dan ook terug in haar eerste echte eigen droom servies ‘Winterpoppy’. Het Room Seven servies en de combinatie van rijke decoratie met de frisse winter poppy rose maakt Winter Poppy tot een uniek servies.


Room Seven Kom Stippen Roze  Room Seven Kom Stippen Roze

Room Seven Theepot Poppy  Room Seven Grote Pot Poppy

Bij het Room Seven servies zijn er bijpassende stoffen placemats en servetten. En Room seven heeft ook producten voor de badkamer ontworpen, als een zeepbakjes, zeepdispenser en een tandenborstelhouder. Het gehele Room Seven servies met bijpassende producten zijn verkrijgbaar op www.simplydutch.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten