Pagina's

zaterdag 14 juni 2014

Ben je een rock chic?

De Little Diva schoolcollectie voor schooljaar 2014-2015 is binnen! En Little Diva weet als geen ander Nederlands merk om goud, bling bling en panterprint in hun producten te verwerken tot een geweldig resultaat. De Little Diva schoolcollectie is dan ook weer een collectie om flink mee te pronken. In de Little Diva schoolcollectie zijn drie verschillende prints te zien: Panter, goudkleurige bling bling en roze of crème met de tekst "I love rock chic".


Little Diva Elastiekmap A4 Rock ChicLittle Diva Ordner Smal Cream 2 Rings 
Nieuw in de collectie van Little Diva schoolcollectie zijn potloden, gummetjes, linialen en puntenslijpers. En een geweldige grote goudkleurige bling bling Little Diva rugtas.


Little Diva Potloden Rock Chic 4 Stuks  Little Diva Etui Flat Panter


Little Diva is denk ik wel een merk wat je of heel mooi vindt of totaal niet. Het is een sprekende collectie waarmee je echt voor de dag komt en waar je nog jaren plezier van kunt hebben. Of zoals Little Diva zelf aangeeft, combineer de stijlen zodat je altijd glamoureus, stijlvol, sexy en cool eruit ziet en jezelf een eigen stijl kunt geven. Met Little Diva kun je iedere dag het gevoel krijgen van fotomodel, "shopping queen" of een cool girl!


Voor welke collectie kies jij: goud, panter of rock chic? Of ga je de Little Diva schoolcollectie combineren? En ga je voor de geweldige Little Diva panter tas, of de goudkleurige rugtas?


Little Diva Bowlingtas Panter Little Diva Rugtas Goud Bling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten