Pagina's

zaterdag 23 augustus 2014

Oilily wintercollectie 2014: Jatin Flowers

De nieuwste serie tassen en accessoires uit de wintercollectie 2014 van Oilily heet Jatin Flowers. Het is de beauty-lijn van Oilily met naast prachtige tassen, ook toilettassen, beautycases en juwelendozen.


Oilily Jatin Flowers - Winter Collection 2014

De kleuren en patronen van Oilily Jatin Flowers



Oilily’s Jatin Flowers Beauty Bags collectie verenigt de liefde voor het traditionele met een moderne flair. Oilily heeft een groep must-have accessoires gemaakt die verleidelijker zijn dan ooit te voren. Elk Beauty item combineert Oilily’s onmiskenbare, karakteristieke dessins en prints met een opvallend kleurenpallet, praktische materialen en een functionaliteit en duurzaamheid die blijven verbazen.




Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor het opbergen van al je beauty- en reis benodigdheden, dan gaat je hart zeker sneller kloppen door deze bloemrijke verleidingen. Met liefde stop je al je items in één van de shapes van de Jatin Flowers collectie. Wees verzekerd van een voortdurende stijl injectie.




Met een item uit de Jatin Flowers collectie voel je je prachtig en zie je er stralend uit; de hele winter lang. Welk item zou jij aan jouw collectie willen toevoegen? En welke kleur? Dove, Bronze of Rose?


Oilily Jatin Flowers - Winter Collection 2014
Zie de gehele collectie op: www.simplydutch.com






Geen opmerkingen:

Een reactie posten