Pagina's

maandag 6 april 2015

Nieuwe collectie tassen van Pip Studio

De nieuwste collectie tassen 2015 van Pip Studio is deels binnen. En wat heeft het ontwerpteam weer hun best gedaan om er een prachtige collectie van te maken. Voor de collectie voorjaar/ zomer 2015 zijn nu de series Royal Pip en Sketch Book binnen.

https://www.simplydutch.com/tassen-en/schoudertassen/pip-studio/5566/carry-all-royal-pip/ Pip Studio Handtas Royal Pip Pip Studio Toilettas Royal Pip
Serie Royal Pip
 
Pip Studio had al een nieuwe servieslijn onder de naam Royal Pip op de markt gebracht. Met fleurige en kleurige bloemen en blauwe accenten. De Pip Studio Royal Pip tassen zijn ook helemaal in deze stijl. Veelal staan voorop gekleurde bloemen, die zo geplukt lijken te zijn uit de tuin van "Pip". De achterkant is of lichtblauw of lichtroze met een klein stipje. Verder afgewerkt met een bijzonder blauw randje welke geïnspireerd is op de Delftsblauwe tegeltjes. Lekker Dutch dus! Simply Dutch heeft van de serie Royal Pip de carry all, de handtas, de toilettas en de kleine portemonnee.

Pip Studio Shopper Sketch Book Pip Studio Rugzak Sketch Book

De Pip Studio serie Sketch Book is geïnspireerd op oude foto's en ansichtkaarten die verzameld zijn in Pip haar schetsboek. Natuurlijk mooie printen die of heel groot zijn afgedrukt of in een klein rond venstertje. De basiskleur is kaki met daarop een contrasterende print. De Pip Studio rugtas uit de serie Sketch book is heerlijk groot, net als de shopper met voorop een print met een bladzijde uit het schetsboek. Daarnaast is er een Pip Studio verzorgingstas met deze leuke print, die zowel geslaagd is als er een jongen of als er een meisje wordt geboren. Verder een reis portemonnee wat zelf op een klein schetsboekje lijkt en de medium carry all heeft ook weer de mooie print, waar de serie Sketch Book zo rijk van is.

We kunnen alleen maar zeggen, Pip Studio ga zo door!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten