Pagina's

zaterdag 7 maart 2015

De wereld van Studio Ditte

Studio Ditte bestaat dit jaar 10 jaar. Studio Ditte is een Nederlands merk met bijzondere prints van alledaagse dingen. Studio Ditte wil iets toevoegen aan de belevingswereld van de gebruiker, door het alledaagse iets extra's te geven. Een verborgen verhaal, een stukje uit een andere cultuur of een twist die je aan het denken zet (zie ook http://www.studioditte.nl/over-ons).

   

Bij Studio Ditte zie je geen behang met een print die overal te vinden is, maar behang met theelepeltjes, bordjes, vogelhuisjes en tegeltjes. Ook is er behang met een print van sloophout. Met dit behang op de muur lijkt het net alsof er echt hout op zit. Of wat vind je van behang met voertuigen en robots. Gewone voorwerpen, maar door een eigentijds ontwerp van Studio Ditte, wordt het een bijzondere print op verschillende producten.

https://www.simplydutch.com/wonen/dekbedovertrekken/studio-ditte/5539/dekbed-autootjes-eenpersoons/  https://www.simplydutch.com/merken/knutselen/studio-ditte/3418/robots-papier/
 

Naast behang zijn er ook leuke accessoires die het beeld van Studio Ditte compleet maken. Dienbladen, DIY pakketten en muurstickers met vogelhuisjes en robots. Studio Ditte Kussens met voorop een print van Hollandse tegeltjes, porseleinen bordjes, bloemen en vlinders en natuurlijk.... de vogelhuisjes en robots. De achterkant is zacht roze of zacht blauw.

https://www.simplydutch.com/wonen/servies/dienbladen/   https://www.simplydutch.com/wonen/muurstickers/
 
Alle producten worden met liefde en met de mooiste materialen gemaakt. Zo is het Studio Ditte dienblad hand gemaakt in Zweden en daarvoor is het fijnste berkenhout uit duurzame bossen gebruikt. Studio Ditte kijkt niet alleen naar een mooi ontwerp, maar ook naar de kwaliteit van het product, en daar houdt Simply Dutch van.


 
 
 
  

 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten