Pagina's

donderdag 31 maart 2016

Funny Paper!

De titel zegt het al. Laat zien hoe jij je voelt!

De ‘Miley Chair’ heeft vier verschillende gezichtjes die een glimlach, frons, knipoog of zelfs een boze bui uitdrukken. Een leuk detail waarmee kinderen spelenderwijs hun emoties beter mee leren uiten.




Miley’s Desk: het lichtste bureautje van de hele wereld! Het karton van de Miley desk weegt 1,67kg en is hierdoor voor kinderen gemakkelijk te tillen. De Miley Desk is geheel gemaakt van karton en heeft geen scherpe punten. Hierdoor is de Miley Desk erg veilig in gebruik. De Miley Desk is een prachtig kindermeubel. 




Het Miley House heeft een ronde vorm en lijkt hierdoor een beetje op een iglo. Een veilige plek voor kinderen om in te spelen en in te lezen. In het dak van het Miley House vind je sterren, hartjes en manen. Plaats een lichtje en het plafond in je kamer verandert in een echte sterrenhemel.






Gebruik de waterafstotende stickers! Hiermee wordt de Miley chair niet alleen een stuk vrolijker, je maakt het ook meteen waterafstotend en het is makkelijk schoon te maken. Ook met de tafelsticker maak je de tafel van Funny paper nog leuker!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten