Pagina's

vrijdag 20 september 2013

Nijntje Slaaptrainer

Kan jouw kindje niet goed in slaap komen? Of wordt het vroeger wakker dan dat de wekker gaat? Nijntje heeft daarvoor de slaaptrainer ontwikkeld. De Nijntje slaaptrainer is een echt innovatief product dat kinderen spelenderwijs leert om in bed te blijven. De Nijntje Slaaptrainer is een oplossing voor kinderen die te vroeg wakker worden en dan aan jouw slaapkamerdeur gaan staan. Verkrijgbaar in de bekende Nijntje kleuren en nieuw nu ook in zilver.


Gebruiksaanwijzing Nijntje slaaptrainer:
Bij het slapen gaan vertel je aan je kindje dat Nijntje ook gaat slapen en dat hij/zij dus stil moet zijn. Je laat zien dat Nijntje haar oogjes sluit.
Je zet de wekker op bijv. 07.00 uur. Je vertelt je kindje dat hij/zij pas uit zijn/haar bed mag komen als Nijntje haar oogjes opent en het muziekje klinkt. Mocht je kindje eerder wakker worden dan kan het drukken op de knop op de bedrand van Nijntje. Er gaat een lampje branden maar Nijntje heeft haar oogjes nog gesloten. Je kindje moet dan nog in bed blijven en stil zijn, want anders wordt Nijntje wakker! Om 07.00 uur zal Nijntje haar oogjes weer openen en gedurende 1 minuut klinkt een vrolijk liedje. Goedemorgen, het is tijd om op te staan.




https://www.simplydutch.com/speelgoed/eten-en-slapen/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten